Chef στον Αέρα - 04/02/2011

Την Παρασκευή έρχεται με όρεξη από τη Θεσσαλονίκη ο σεφ Θωμάς Τσιώμας! Δείτε τη συνταγή για μια μοναδική κολοκυθόσουπα, το φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα μαστίχας και λάδι βασιλικού που φτιάχνεται στο λεπτό και τη σαλάτα σταμναγκάθι με μια πρωτότυπη σάλτσα εσπεριδοειδών. Στην στήλη της ημέρας «η άλλη εκδοχή» ο Θωμάς φτιάχνει με την Ελένη μια χορταστική μπρουσκέτα με καπνιστό χοιρινό, πουρέ από σύκα και γίδινο τυρί.