Γλυκές Αλχημείες - 13/04/2014

Ο Στέλιος Παρλιάρος μας ετοιμάζει λαχταριστά γλυκά για να τα απολαύσουμε γεμάτοι γιορτινή διάθεση με φίλους και οικογένεια. Δείτε πώς να ενθουσιάσετε τους καλεσμένους σας στο Πασχαλινό τραπέζι! Ατομικές σφολιάτες βουτύρου, με μήλα και κραμπλ σοκολάτας. Ελαφρύ, αρωματικό, φρουτένιο και έτοιμο να δεχτεί τις παραλλαγές που προτείνει ο Στέλιος. Να το φτιάξουμε με αχλάδι, με μπανάνα ή άλλο φρούτο της αρεσκείας μας. Ακόμη, αγαπημένη σοκολατόπιτα με σοκολατένια αμυγδαλόκρεμα τυλιγμένη σε φύλλο κουρού. Για να μην λείψει η σοκολάτα από τους θαυμαστές της! Και τέλος, τραγανό φύλλο καταΐφι με κρέμα βανίλιας που συνοδεύεται με μια υπέροχη σος. Κατακόκκινη, φτιαγμένη από κρασί και αρωματισμένη με κανέλα και γλυκάνισο. Ο τέλειος συνδυασμός γεύσης, με μοναδική εμφάνιση.