Γλυκές Αλχημείες - 01/06/2014

Γλυκά με ντελικάτες, κατάλευκες, τραγανές και αφράτες μαρέγκες ετοιμάζει ο Στέλιος Παρλιάρος! Μακαρόν: Το στολίδι της ζαχαροπλαστικής, με γαλλική φινέτσα και εξαίσια γεύση μπαίνει στην κουζίνα θριαμβευτικά. Ο Στέλιος δείχνει βήμα-βήμα πως φτιάχνονται τα ομορφότερα μακαρόν εύκολα και απλά. Μια μους ελαφριά και αρωματική, που σκεπάζεται από αφράτη καμμένη ελβετική μαρέγκα. Ο Στέλιος προτείνει να σερβιριστεί σε ποτήρι για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Και για το τέλος.. κορμός! Ρολό μαρέγκας, γεμισμένο με κρέμα σοκολάτας και ολόκληρες φράουλες.