Γλυκές Αλχημείες - 13/12/2014

Ο Στέλιος Παρλιάρος, ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο γλυκό: στην πίτα με φύλλο σφολιάτας η έντονη γεύση του Αιγινίτικου φιστικιού και η διακριτική υπόγλυκη των cranberries, δένουν απόλυτα. Το ίδιο και τα χρώματά τους. Η σφολιάτα αγκαλιάζει τη γέμιση.. ακολουθούν οι μπάλες από καταίφι, ζεστές, πάνω σε μια βελούδινη σως καρύδας.. τέλος, η κρέμα σοκολάτας, ένα επίσης εντυπωσιακό γλυκό. Ψήνεται σε μπενμαρί μέσα σε ποτήρια και σερβίρετε καλυμμένη με πολλά τραγανά φύλλα.