Γλυκές Αλχημείες - 21/02/2015

Η Χριστίνα Σούζη φέρνει την… άνοιξη στις "Γλυκές Αλχημείες" με τον Στέλιο Παρλιάρο! Τυπικά ο χειμώνας οδεύει στο τέλος του. Στο στούντιο η Χριστίνα Σούζη κεφάτη, ομιλητική και δεινή… δοκιμάστρια. Ο Στέλιος Παρλιάρος προτείνει και η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ συμφωνεί πως είναι καιρός για ζουμερά γλυκά. Ένα ζουμερό κέικ αμυγδάλου κάνει την αρχή. Η φίνα μυρωδιά από το ξύσμα λεμονιού δένει με την ιδιαίτερη γεύση που του χαρίζει το σιρόπι σφενδάμου, με το οποίο ο σεφ το περιχύνει. Γευστικό και ταυτόχρονα θρεπτικό. Η πουτίγκα από ψωμί, είναι μια καινούργια πρόταση. Για ένα φιλικό τραπέζι σερβίρεται με μια γκανάς σοκολάτας. Οι σταφίδες, η καστανή ζάχαρη και το γάλα που περιέχει την κάνει εξαιρετικά θελκτική, ακόμη και για ένα υπέροχο πρωϊνό. Με βάση από σαβουαγιάρ και το ευχάριστο, μυρωδάτο άρωμα του καφέ εντυπωσιάζει με τη γεύση και την εμφάνισή του το ζουμερό τζίζ κέικ.