Γλυκές Αλχημείες - 28/02/2015

Ο Στέλιος Παρλιάρος υποδέχεται την άνοιξη στις «Γλυκές Αλχημείες»! Ο Στέλιος θα φτιάξει γλυκά που θα μπουν στο φούρνο, θα παγώσουν στην κατάψυξη ή θα μείνουν δροσερά στο ψυγείο. Κοινό τους χαρακτηριστικό υλικό τα μπισκότα. Τρία γλυκά που καλύπτουν εντελώς διαφορετικά γευστικά γούστα . Μια εντυπωσιακή τούρτα με κρέμα τυριού, φρούτα του δάσους και τραγανό κραμπλ ανοίγει την αυλαία της άνοιξης. Για τη βάση της και το κράμπλ, χρησιμοποιούν μπισκότα κράκερς. Στην υπέροχη κρέμα της ακουμπά απαλά μια μαρμελάδα με λεπτή γεύση και έντονο χρώμα. Το αγαπημένο μωσαϊκό με πτι μπερ, γάλα, κουβερτούρα και μυρωδιά από κονιάκ παρασκευάζεται στην κατσαρόλα και σφίγγει στην κατάψυξη. Η κρέμα σοκολάτας που σερβίρεται σε ποτήρια, γίνεται αξέχαστη γευστική εμπειρία χάρη στη τραγανή γέμιση από μπισκότα digestive που κρύβει μέσα της.