Γλυκές Αλχημείες - 28/03/2015

Γλυκό ψωμί στις «Γλυκές Αλχημείες» ετοιμάζει ο Στέλιος Παρλιάρος! Τόσο θρεπτικό και απαραίτητο, σήμερα το ψωμί πρωταγωνιστεί στο τραπέζι και μετά το φαγητό έρχεται, ως υπέροχο επιδόρπιο! Γεμιστό ψωμί με υπέροχη κρέμα σοκολάτας φτιαγμένη με σιμιγδάλι, καρύδι και κανέλα. Φτάνει στο τραπέζι αχνιστό από το φούρνο και περιχύνεται με αρωματικό σιρόπι σφενδάμου. Η δεύτερη γεμιστή πρόταση είναι μία φραντζόλα ψωμιού σε φέτες που ξεχειλίζει από κρέμα φρέσκου τυριού ανακατεμένης με τριμμένα μπισκότα. Ζεστή και λαχταριστή αποκτά χρώμα και γεύση με γλυκό του κουταλιού βύσσινο. Η τρίτη πρόταση θα ενθουσιάσει τους τυχερούς που θα τη δοκιμάσουν. Γλυκό κλαμπ σάντουϊτς με τηγανητά μήλα. Υγιεινό, πανεύκολο και εντυπωσιακό! Λίγο ψωμί και απεριόριστη φαντασία χρειάζεται η καθημερινότητά μας για να αναδείξει την πιο γλυκιά πλευρά της. Με απλά υλικά και πολλή αγάπη!