Γλυκές Αλχημείες - 18/04/2015

Ο σπουδαίος ζαχαροπλάστης Marie-Antoine Careme (1784–1833) έφτιαξε για πρώτη φορά μια υπέροχη, ξεχωριστή τούρτα για τα γενέθλια της πριγκίπισσας Charlotte και της χάρισε το όνομα της. Ο δικός μας μοναδικός Στέλιος Παρλιάρος φτιάχνει τρεις διαφορετικές και ξεχωριστές σαρλότ για εμάς! Σαρλότ με εσπεριδοειδή, με κρέμα δροσερή και ανάλαφρη που κρύβει μια καρδιά από ζελέ πορτοκαλιού και λεμονιού και ξεχειλίζει από χρώμα και άρωμα. Με γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι στην κορυφή και ένα περίβλημα από μοσχομυριστά σαβουαγιάρ. Στη συνέχεια, Σαρλότ σοκολάτας. Όταν η βασίλισσα της ζαχαροπλαστικής συναντά την πριγκίπισσα Σαρλότ, τότε το γευστικό αποτέλεσμα είναι παραμυθένια απολαυστικό! Τέλος, Σαρλότ με καφέ. Ο συνδυασμός των μπισκότων με την κρέμα που ξεχειλίζει από άρωμα καφέ, θα αφυπνίσει τις αισθήσεις όλων όσων την απολαύσουν. Γευστικές και πανέμορφες, μπορούν να διαφοροποιούνται ανάλογα με τη φαντασία μας χαρίζοντας μας ατελείωτες, πριγκιπικές απολαύσεις!