Γλυκές Αλχημείες - 23/05/2015

Από τη Θεσσαλονίκη με αγάπη φτιάχνει γλυκά γεμάτα αρώματα και έμπνευση ο Στέλιος Παρλιάρος! Βενετσιάνικο ρυζόγαλο με βανίλια: Μια υπέροχη παραλλαγή του δικού μας παραδοσιακού γλυκού, που εμπλουτίζεται με αρώματα από κανέλα και ξύσμα πορτοκαλιού και σταφίδες μουσκεμένες σε κονιάκ. Σερβίρεται ως ένα γλυκό ριζότο, εντυπωσιάζοντας με την πλούσια υφή του και την υπέροχη γεύση του. Ελαφριά και νόστιμη μους γιαουρτιού με γλυκό του κουταλιού βύσσινο. Γνήσια ελληνικό γλυκό με δροσερό γιαούρτι που συνδυάζεται μοναδικά με το αγαπημένο γλυκό του κουταλιού που μάθαμε από τις γιαγιάδες μας, σε μια σύγχρονη και δελεαστική εκδοχή. Τάρτα σοκολάτας, με δαμάσκηνα και κρασί. Μία τραγανή και πανεύκολη τάρτα, με πλούσια και έντονη γεύση από σοκολάτα, κόκκινο κρασί, καρύδια και δαμάσκηνα που την κάνουν ακαταμάχητη.