Γλυκές Αλχημείες - 03/12/2016

O Στέλιος Παρλιάρος βάζει μια αλμυρή πινελιά, για να μας αποδείξει ότι η ζάχαρη ποτέ δε φοβήθηκε το αλάτι! Οι συνταγές είναι μια νόστιμη τούρτα με τυρί κρέμα, ένα πλούσιο και πρωτότυπο φοντάν σοκολάτας με αχλάδι και blue cheese που συνοδεύεται από χειροποίητο παγωτό wasabi και ένα υπέροχο κέϊκ με σολομό και άνηθο. Για το τέλος, ο Στέλιο μας δείχνει ένα γρήγορο αλλά σούπερ αρωματικό dressing με μάνγκο και φρέσκα αρωματικά βότανα.