Γλυκές Αλχημείες - 29/04/2017

O Στέλιος Παρλιάρος και οι "Γλυκές Αλχημείες" αποχαιρετούν τον Απρίλη με μοναδικές συνταγές.
Σήμερα, αποχαιρετούμε τον Απρίλη και υποδεχόμαστε τον ...ολάνθιστο Μάιο, τον τελευταίο μήνα της Άνοιξης. Για όσους θέλουν να τον προϋπαντήσουν στην ύπαιθρο, ή τουλάχιστον κάπου εκτός έδρας, αλλά δεν μπορούν να μείνουν μακριά από γλυκές απολαύσεις, ο Στέλιος Παρλιάρος έχει τη λύση: υπέροχα γλυκά για ταξίδι, που φτιάχνονται πανεύκολα και μεταφέρονται παντού. Λαχταριστό μωσαϊκό με σοκολάτα γάλακτος και μπισκότα πτι μπερ, αυστριακή πάστα φλώρα με την αυθεντική ζύμη και γέμιση μαρμελάδας και τέλος, αφράτα μάφινς με συγκλονιστικό άρωμα λιμοντσέλο. Είτε ταξιδέψετε μακριά, είτε απλά ως την κουζίνα για να τα φτιάξετε, το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας αποζημιώσει.