Γλυκές Αλχημείες - 06/05/2017

Οι "Γλυκές Αλχημείες" εμπνέονται από την αφθονία της ανοιξιάτικης φύσης με τον απεριόριστο πλούτο γεύσεων, χρωμάτων και αρωμάτων της. Και επειδή δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να φέρουμε την ποικιλία της άνοιξης στο τραπέζι μας, ο Στέλιος Παρλιάρος μας προτείνει υπέροχες συνταγές για γλυκά κεράσματα που μπορούν να σερβιριστούν σε μπουφέ. Λαχταριστή βυσσινόπιτα με κρέμα αμυγδάλου σε τραγανό φύλλο κουρού. Συγκλονιστική κρέμα καπουτσίνο σε ατομικά ποτηράκια, γιατί αυτή την απόλαυση δε γίνεται να τη μοιραστείς. Δροσερό ζελέ με ροδόνερο και φρέσκιες φράουλες. Τέλος, η εναλλακτική και σύγχρονη συνταγή της ημέρας: αμυγδαλωτά με φράουλες.