Γλυκές Αλχημείες - 13/05/2017

Σήμερα οι "Γλυκές Αλχημείες" φέρνουν στο επίκεντρο την απόλυτη πρωταγωνίστρια της άνοιξης, την υπέροχη, κατακόκκινη και δροσερή φράουλα. Η γεύση της είναι τόσο ξεχωριστή και αγαπημένη που μπορεί να απογειώσει τα πάντα: από κέικ, τούρτες και κρέμες, μέχρι ζελέ, πίτες και γρανίτες. Το άρωμά της, τόσο μεθυστικό που δίνει ξεχωριστό χαρακτήρα ακόμα και στην πιο απλή δημιουργία. Γι’ αυτό, ο Στέλιος Παρλιάρος αποφάσισε να παρουσιάσει τρεις από τις πιο αγαπημένες του συνταγές με φράουλες. Υπέροχη και ελαφριά τούρτα με φράουλες και ανθρακούχο νερό, μια εντυπωσιακή τούρτα βανίλιας με φράουλες και ροδόνερο, αλλά και ένα ιδιαίτερο ρυζόγαλο με βανίλια και φράουλες.