Γλυκές Αλχημείες | Παραδοσιακή κρέμα blancmange και soufflé au chocolat - 02/06/2018

Oι Γλυκές Αλχημείες μας ταξιδεύουν στη Γαλλία, τη χώρα όπου η γαστρονομία είναι επιστήμη και τα δημιουργήματά της πραγματικά καλλιτεχνήματα! Ο πρεσβευτής της ελληνικής ζαχαροπλαστικής, Στέλιος Παρλιάρος, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Αρχιμάγειρα της Γαλλικής Πρεσβείας, Jean-Marie Hoffmann, σε ένα σπέσιαλ επεισόδιο που ξεχειλίζει από έμπνευση και γαλλική φινέτσα. Το αποτέλεσμα αυτής της … ελληνογαλλικής συμμαχίας είναι δύο υπέροχες συνταγές: η παραδοσιακή κρέμα blancmange και το γνωστό και αγαπημένο soufflé au chocolat.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ