8 Λέξεις - 09/09/2019

Το σοκ του Μιχαήλ είναι μεγάλο, παρόλα αυτά η αντίδρασή του απέναντι στην Ηλιάνα και στο ενδεχόμενο να διαλύσουν τον γάμο τους, είναι πολύ διαφορετική από αυτό που θα περίμενε κάποιος. Από την άλλη μεριά ο Οδυσσέας, που δεν έχει καμία πληροφόρηση ανησυχεί πολύ και φοβάται για την αντίδραση του Μιχαήλ απέναντι στην Ηλιάνα. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης παρά τις αντιρρήσεις του πατέρα του, αποφασίζει να ξεδιαλύνει το μυστήριο της εξαφανισμένης Αγγέλας και καλεί την Ευγενία στο εργοστάσιο, προκειμένου να πάρει κάποιες απαντήσεις. Η ταραχή της Εύας όταν την ειδοποιούν για την κατάσταση του Σίμου, είναι μεγάλη και πλέον αντιλαμβάνεται ότι τα μονοπάτια στα οποία βαδίζει ο άντρας της είναι πιο σκοτεινά απ΄ ό,τι πίστευε. Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Οδυσσέα όταν τελικά καταφέρνει να επικοινωνήσει με την Ηλιάνα και ακούει αυτό που δεν περίμενε ποτέ ν’ ακούσει!

Ο Οδυσσέας αρνείται να πιστέψει τα λόγια της Ηλιάνας κι αποφασίσει να πάει στην Αθήνα για ένα τελικό ξεκαθάρισμα. Η Ναυσικά θορυβείται από το απειλητικό email κι ανησυχεί για τη ζωή της, από την άλλη όμως θεωρεί ηθική της υποχρέωση να μην ενδώσει στον εκβιασμό. Ο Δημήτρης ερευνά την ιστορία της Αγγέλας, αλλά η Ευγενία επιμένει στην δική της εκδοχή. Ο Οδυσσέας έρχεται αντιμέτωπος με τον Μιχαήλ, ο οποίος τον προειδοποιεί να κρατηθεί μακριά από την Ηλιάνα. Εκείνος όμως τον αγνοεί και τελικά καταφέρνει να την συναντήσει. Αυτά όμως που θα ακούσει από την Ηλιάνα, θα τον αφήσουν άφωνο. Η Ναυσικά πετυχαίνει τη Ρωξάνη στο δρόμο και της ζητάει να γυρίσει στην παλιά της δουλειά. Ένα καλά κρυμμένο μυστικό του Άκη κινδυνεύει να βγει στην επιφάνεια, ενώ η Ηλιάνα για μια ακόμη φορά έρχεται αντιμέτωπη με τον εφιάλτη της…

Πρωταγωνιστούν: Αντρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγιώργη, Ιάσωνας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, Γιώργος Παρτσαλάκης, Απόστολος Γκλέτσος, Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος, Δανάη Παππά, Βαρβάρα Λάρμου, Ναταλία Κηρύκου, Χαριτίνη Ηλιάδου, Νέλη Αλκάδη,Ιφιγένεια Τζόλα, Νικόλας Στραβοπόδης, Αλέξης Παππάς, Πάνος Μπακανδρέας, Στέλιος Φύτρος, Ευτυχία Μέλη, Τζούλιο Φίλιππο Ντ Ερρίκο και η  Έλλη Κυριακίδου.

Τα παιδιά : Terra Elle Perrie, Νεφέλη Ιωσήφ, Άγγελος Γεωργίου.   

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου