8 Λέξεις - 24/09/2019

 

Δευτέρα με Πέμπτη στις 21.00

Ο Αλέκος, στην προσπάθειά του να προστατέψει τη Ρωξάνη, βάφει τα χέρια του με αίμα.. Το γεγονός θορυβεί τον Μιχαήλ, γιατί πιστεύει πως οι πολιτικοί του αντίπαλοι θα το εκμεταλλευτούν ενόψει εκλογών. Ο Μιλτιάδης εμφανίζεται στην Ασφάλεια για να ξεκαθαρίσει την υπόθεση, αλλά τελικά καταφέρνει να ξεμπλέξει μόνο τη Ρωξάνη. Ο Δημήτρης εξομολογείται στην Ηλιάνα πως είναι ερωτευμένος με την Ευγενία κι εκείνη αντιδρά άσχημα. Παράλληλα η Ηλιάνα πέφτει θύμα ληστείας και κάποιος της κλέβει την τσάντα. Ο Σίμος ενδίδει στην εξαγορά κι αρχίζει να λασπολογεί τον Μιχαήλ μέσω του site του. Η σύλληψη ενός υπαλλήλου του, του Μητροφάνη,  πανικοβάλλει τον Άκη..

Όταν ο Μιχαήλ βρίσκει στο αυτοκίνητο της Ηλιάνας την τσάντα που της άρπαξαν την προηγούμενη μέρα στο δρόμο, η Ηλιάνα νιώθει να απειλείται πιο πολύ από ποτέ και καταλαβαίνει ότι βρίσκεται στο στόχαστρο κάποιου πολύ επικίνδυνου ανθρώπου. Έτσι, όταν ο Οδυσσέας θα την πάρει τηλέφωνο θα τον αντιμετωπίσει διαφορετικά και θα δώσουν ραντεβού στην Αθήνα... Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα με τους δυο βουλευτές που αγνόησαν την κομματική γραμμή και τον Αλέκο που έχει πάρει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή και στο μεταξύ κρατείται στην Ασφάλεια. Κι ενώ ο Σίμος ανεβάζει στο σάιτ του ένα δημοσίευμα που «καίει» τον Μιχαήλ, η Ηλιάνα μην αντέχοντας άλλο μέσα στον συμβατικό γάμο της, του ζητάει διαζύγιο…

Πρωταγωνιστούν: Αντρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγιώργη, Ιάσωνας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, Γιώργος Παρτσαλάκης, Απόστολος Γκλέτσος, Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος, Δανάη Παππά, Βαρβάρα Λάρμου, Ναταλία Κηρύκου, Χαριτίνη Ηλιάδου, Νέλη Αλκάδη,Ιφιγένεια Τζόλα, Νικόλας Στραβοπόδης, Αλέξης Παππάς, Πάνος Μπακανδρέας, Στέλιος Φύτρος, Ευτυχία Μέλη, Τζούλιο Φίλιππο Ντ Ερρίκο και η  Έλλη Κυριακίδου.

Τα παιδιά : Terra Elle Perrie, Νεφέλη Ιωσήφ, Άγγελος Γεωργίου.   

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου