8 Λέξεις - 26/09/2019

 

Δευτέρα με Πέμπτη στις 21.00

Ενώ ο Οδυσσέας και η Ηλιάνα βρίσκονται στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και καταστρώνουν σχέδια για το κοινό τους μέλλον, στο σπίτι η Ελένη αποκαλύπτει στον Μιχαήλ κάτι που τον ανησυχεί πολύ και αποφασίζει να το μοιραστεί με τον Άκη και τον Δημήτρη για να δούνε τι θα κάνουν. Η Ηλιάνα όταν πια επιστρέψει στο σπίτι, θα πρέπει να δώσει λόγο στον Μιχαήλ για το ψέμα που του είπε και αυτό τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Σίμος δημοσιοποιεί στο σάιτ του το όνομα του Μιχαήλ για την καταπάτηση του αιγιαλού και η Ναυσικά ζητάει από την Εύα να πείσει τον άντρα της να ανασκευάσει. Η Εύα κλαίγοντας της εξηγεί ποια είναι η κατάσταση με τον Σίμο. Ο Αλέκος αφήνεται επιτέλους ελεύθερος και η Ρωξάνη τον καλεί το βράδυ στο σπίτι της για φαγητό. Η Σμαράγδα με τον Λουκά έρχονται πολύ κοντά και αυτός πάνω σε μια κρίση ειλικρίνειας της αποκαλύπτει το μυστικό του. Ο Σίμος απελπισμένος που δεν μπορεί να βρει λεφτά για το χειρουργείο της Ολυμπίας, αποφασίζει να περάσει στην παρανομία, παίζοντάς τα όλα για όλα, χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες.  

Η Ρωξάνη κάνει το τραπέζι στον Αλέκο για να τον ευχαριστήσει για την γενναία πράξη του απέναντι της και οι δύο τους έρχονται πιο κοντά, με την Ρωξάνη να διατηρεί πάντα τις επιφυλάξεις της. Επιφυλακτικός όμως είναι και ο Νικηφόρος απέναντι στην Εύα. Ο Άκης απαλλάσσεται από τις υποψίες που είχαν πέσει πάνω του για τον φόνο του Λάζαρη, ενώ ο Φοίβος έρχεται σε επαφή με τον νέο εντολέα. Η Ιφιγένεια εξακολουθεί να παιδεύει τον Σπύρο και παράλληλα αποφασίζει να ξεκινήσει κι αυτή σκοποβολή. Ο Οδυσσέας βουλιάζει στις τύψεις, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να αντισταθεί στον έρωτα που νιώθει για την Ηλιάνα. Ο Σίμος μοιράζεται τα κέρδη από τη ληστεία του atm, αλλά δεν θα προλάβει να τα χαρεί καθώς οι τοκογλύφοι του χτυπάνε και πάλι την πόρτα. Η Ηλιάνα προσπαθεί να βγάλει άκρη και παρακολουθεί πάλι την Ευγενία, όμως αυτή τη φορά έρχεται αντιμέτωπη με τον νόμο. Ο Αλέκος ερευνά ποιος λάδωσε τους δύο βουλευτές του κόμματος. Ο Άκης γίνεται πιο ελαστικός με τη Σμαράγδα, ενώ η Ηλιάνα ζητάει ακόμα μια φορά από τον Μιχαήλ να χωρίσουν.

Πρωταγωνιστούν: Αντρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγιώργη, Ιάσωνας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, Γιώργος Παρτσαλάκης, Απόστολος Γκλέτσος, Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος, Δανάη Παππά, Βαρβάρα Λάρμου, Ναταλία Κηρύκου, Χαριτίνη Ηλιάδου, Νέλη Αλκάδη,Ιφιγένεια Τζόλα, Νικόλας Στραβοπόδης, Αλέξης Παππάς, Πάνος Μπακανδρέας, Στέλιος Φύτρος, Ευτυχία Μέλη, Τζούλιο Φίλιππο Ντ Ερρίκο και η  Έλλη Κυριακίδου.

Τα παιδιά : Terra Elle Perrie, Νεφέλη Ιωσήφ, Άγγελος Γεωργίου.   

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου