Βάλε την επιχείρησή σου στη νέα εποχή της τηλεόρασης!

Η υβριδική τηλεόραση έχει μπει πλέον για τα καλά στην καθημερινότητά μας, ανοίγοντας παράλληλα την «πόρτα» σε έναν νέο και αποδοτικό τρόπο διαφήμισης.

Ο ΣΚΑΙ πλέον δίνει την δυνατότητα σε κάθε διαφημιζόμενο να προβληθεί στην live Hybrid TV και στα επιτυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα του όπως το Survivor, οι ενημερωτικές εκπομπές, οι ξένες ταινίες κά.

Πως αξιοποιείται  η υβριδική τηλεόραση;

Αυτή την στιγμή στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 2,500,000 ενεργοποιημένες HBB TVs. Πρακτικά ο διαφημιζόμενος έχει την ευκαιρία να προωθήσει το προϊόν ή την υπηρεσία του στο υβριδικό περιεχόμενο του ΣΚΑΪ, μέσω L-Banners που εμφανίζονται χωρίς να διακόπτεται η φυσική ροή του προγράμματος .

Μπορώ να διαφημίσω την επιχείρηση μου στις μεγάλες παραγωγές του ΣΚΑΪ;

Μέσω της Hybrid TV, η απάντηση είναι, ναι, μπορείτε. Ο διαφημιζόμενος μπορεί να έχει παρουσία σε όποιο πρόγραμμα επιθυμεί (Survivor, ενημερωτικές εκπομπές, ξένες ταινίες) , εκτός από τα δελτία ειδήσεων.

Ποια είναι η αποδοτικότητα  της υπηρεσίας ;

Ο διαφημιζόμενος έχει την δυνατότητα να στοχεύσει ΑΚΡΙΒΩΣ τον αριθμό των Impressions (αριθμό ατόμων, φορές που θα προβληθεί στον καθένα το μήνυμα), άρα η αποδοτικότητα σχετίζεται άμεσα με τους στόχους που έχει θέσει .

Εξάλλου, υπάρχει δυνατότητα για γεωγραφική στόχευση (πχ. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη κλπ),  γεγονός που δίνει την δυνατότητα να μεταδοθεί το μήνυμα στο κοινό που ο κάθε διαφημιζόμενος επιθυμεί.

Ποιο είναι το κόστος της υπηρεσίας ;

Το κόστος της υπηρεσίας καθορίζεται από τον ίδιο τον διαφημιζόμενο ανάλογα με τα πόσα impressions επιθυμεί να έχει. Ουσιαστικά , η παρουσία μέσω L-Banner αφορά κάθε μέγεθος και είδος επιχείρησης , αποτελώντας τον πιο προσιτό τρόπο διαφήμισης σε τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε παραδείγματα προβολής στην live υβριδική τηλεόραση

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210-4800000