Βάλε την επιχείρησή σου στη νέα εποχή της τηλεόρασης!

Η υβριδική τηλεόραση έχει μπει πλέον για τα καλά στην καθημερινότητά μας, ανοίγοντας παράλληλα την «πόρτα» σε έναν νέο και αποδοτικό τρόπο διαφήμισης.
Ο ΣΚΑΪ πλέον δίνει τη δυνατότητα σε κάθε διαφημιζόμενο να προβληθεί στην live Hybrid TV και στα επιτυχημένα τηλεοπτικά προγράμματά του όπως το Survivor, το Voice , οι ενημερωτικές εκπομπές, οι ψυχαγωγικές εκπομπές, οι ξένες ταινίες, κ.ά.

Πώς αξιοποιείται η υβριδική τηλεόραση ;

Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 2.600.000 ενεργοποιημένες HBB TVs. Πρακτικά ο διαφημιζόμενος έχει την ευκαιρία να προωθήσει το προϊόν ή την υπηρεσία του στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, μέσω L-Banners που εμφανίζονται χωρίς να διακόπτεται η φυσική ροή του προγράμματος .

Μπορώ να διαφημίσω την επιχείρηση μου στις μεγάλες παραγωγές του ΣΚΑΪ;

Μέσω της Hybrid TV, η απάντηση είναι, ναι, μπορείτε. Ο διαφημιζόμενος μπορεί να έχει παρουσία σε όποιο πρόγραμμα επιθυμεί (Survivor, Voice, ενημερωτικές εκπομπές, ψυχαγωγικές εκπομπές, ξένες ταινίες), εκτός από τα δελτία ειδήσεων.

Ποια είναι η αποδοτικότητα της υπηρεσίας ;

Ο διαφημιζόμενος έχει τη δυνατότητα να στοχεύσει ΑΚΡΙΒΩΣ τον αριθμό των Impressions (αριθμό ατόμων, φορές που θα προβληθεί στον καθένα το μήνυμα), άρα η αποδοτικότητα σχετίζεται άμεσα με τους στόχους που έχει θέσει .
Εξάλλου, υπάρχει δυνατότητα για γεωγραφική στόχευση (π.χ. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη κ.λπ.), γεγονός που δίνει τη δυνατότητα να μεταδοθεί το μήνυμα στο κοινό που ο κάθε διαφημιζόμενος επιθυμεί.

Ποιο είναι το κόστος της υπηρεσίας ;

Το κόστος της υπηρεσίας καθορίζεται από τον ίδιο τον διαφημιζόμενο ανάλογα με τα πόσα impressions επιθυμεί να έχει. Ουσιαστικά, η παρουσία μέσω L-Banner αφορά σε κάθε μέγεθος και είδος επιχείρησης, αποτελώντας τον πιο προσιτό τρόπο διαφήμισης σε τηλεοπτικό πρόγραμμα.

 

Επικοινωνία : [email protected]

 

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε παραδείγματα προβολής στην live υβριδική τηλεόραση