ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ (7-8/03)

Αυτό το Σαββατοκύριακο 07/08-03 στην εκπομπή ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ θα έχουμε διαγωνισμό με τις παρακάτω παροχές :

Η Greco Strom σας προσκαλεί στα καταστήματά της για να γνωρίσετε τη νέα γενιά στρωμάτων Bodytopia και να αποκτήσετε το ”καταλληλότερο” για το σώμα σας με έκπτωση 50%, ενώ προσφέρει σε 2 οικογένειες από ένα τριήμερο στο στολίδι της δυτικής Θεσσαλίας, το Mouzaki Palace και πλήρη διατροφή στο Κεραμαριό με τα δεκάδες ελαφάκια!

Ο πρώτος τυχερός θα κερδίσει μία δωροεπιταγή αξίας 1.000 ευρώ από τον όμιλο Alfa Wood, τη μεγαλύτερη βιομηχανία ξύλου στην Ελλάδα, της οποίας τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα και φιλικά προς το περιβάλλον!

Ο, τι κι αν θέλετε να φτιάξετε με πρώτη ύλη το ξύλο, δάπεδα, εσωτερικές πόρτες, πάγκους και ντουλάπια κουζίνας... αναζητήστε τα προϊόντα της Alfa Wood που είναι ποιοτικά, οικολογικά και θα αναβαθμίσουν αισθητικά το σπίτι ή την επιχείρησή σας, ενώ θα τα βρείτε σε πολύ οικονομικές τιμές.

Δείτε τα όλα στο www.alfawood.gr

Τέλος, τα Elxis Spa, τα κορυφαία spa της Ελλάδας στον ξενοδοχειακό κλάδο, προσφέρουν σε όλους τους νικητές δωρεάν υπηρεσίες spa για 6 μήνες, σε οποιοδήποτε συνεργαζόμενο ξενοδοχείο ανά την Ελλάδα.


Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού:
http://www.skaitv.gr/analytikoi-oroi-kai-proypotheseis-symmetochis-tileoptikon-diagonismon-isonskai-tvsin-2