ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ NEWSROOM

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 17-21/08

4ΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΓΙΑ 2 ΖΕΥΓΑΡΙΑ!
Η εταιρία DOLE HELLAS, σας τονίζει τη μεγάλη συμβολή των φρέσκων φρούτων στην υγεία μας και σας προσφέρει ένα 4ήμερο ταξίδι στην Κεφαλονιά.
Διαμονή 3 διανυκτερεύσεις στο Apostolata Island Resort & Spa στην Σκάλα.
Σε superior δωμάτια με πλούσιο πρωινό και θέα στο Ιόνιο πέλαγος.
Στο εστιατόριο της πισίνας “Zephyros” μπορείτε να απολαύσετε snack, Ιταλικά πιάτα και φρέσκο ψάρι.
Ο ΑΣΟΠ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ Νάουσας, σας προσφέρει μία πλούσια ποικιλία φρούτων για το ταξίδι σας και μια γευστική εμπειρία στο “Sea Pearl”
Η εταιρία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ΜΠΗΤΡΟΣ σας προσφέρει μια ημερήσια εκδρομή, στο σπήλαιο της Δρογκαράτης και της Μελισσάνης, μια πανέμορφη διαδρομή ανάμεσα στις πλαγιές του Αίνου.
ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ
ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 10-14/08

4 ΤΡΙΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑLFA WOOD ΚΑΙ ΤΟ VISITCORINTH.GR

Ο όμιλος ALFA WOOD είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία ξύλου στην Ελλάδα, μια εταιρία με οικολογικά́ προϊόντα και προσφέρει 2 τριήμερα στο 5άστερο HORIZON BLU, το πιο μοντέρνο και εντυπωσιακό ξενοδοχείο της Καλαμάτας, πάνω στην παραλία. Ζήστε στιγμές χαλάρωσης στις εντυπωσιακές πισίνες του HORIZON BLUΕ

To site τουρισμού visitcorinth.gr σας προσκαλεί να γνωρίσετε τις 20 και πλέον υπέροχες παραλίες της Κορίνθου σε Σαρωνικό και Κορινθιακό, ενώ προσφέρει στα δύο τυχερά ζευγάρια από ένα "πακέτο" τριήμερων διακοπών που περιλαμβάνει πλούσιο πρωινό με Κορινθιακά προϊόντα, πλήθος δραστηριοτήτων, επίσκεψη στο Αρχαιολογικό μουσείο της Αρχαίας Κορίνθου και μια κρουαζιέρα-εμπειρία ζωής: Το διάπλου του Ισθμού!

Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού:
http://www.skaitv.gr/analytikoi-oroi-kai-proypotheseis-symmetochis-tileoptikon-diagonismon-isonskai-tvsin-2