ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 2-6/03

Αυτή την εβδομάδα 02/06-03 θα έχουμε διαγωνισμό στην εκπομπή ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ για ένα τυχερό:


ΔΩΡΟ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 3.000€ ΑΠΟ ΤΗΝ CENTRO
• Έπιπλα κουζίνας αξίας 3.000 €
• Σχεδιασμός ανάλογα με τον χώρο σας
• Δωρεάν παράδοση και τοποθέτηση
• Σε 24 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα
Η Centro της NIKOLIDAKIS GROUP, προσφέρει ένα δώρο συνολικής αξίας 3.000€ που περιλαμβάνει τα έπιπλα της κουζίνας, τον πάγκο, τον νεροχύτη με την μπαταρία και την τοποθέτηση!
Οι κουζίνες Centro παράγονται, από τη NIKOLIDAKIS GROUP τη μεγαλύτερη Ελληνική βιομηχανία παραγωγής επίπλων κουζίνας, μία αμιγώς εξαγωγική επιχείρηση με περισσότερα από 47 χρόνια εμπειρίας, πάντα με γνώμονα την ποιότητα, την αξιοπιστία και την καινοτομία. Στη Centro μόνο κάτι ποιοτικό μπορεί να είναι όμορφο!

Επιλέξτε το ύφος και το στυλ της κουζίνας που θέλετε μέσα από μια τεράστια γκάμα υλικών και χρωμάτων και κάντε την κουζίνα σας ένα λειτουργικό χώρο που θα φιλοξενεί υπέροχες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας. Αναβαθμίστε το χώρο και τη ζωή σας, με Centro!

Μπορείτε να επιλέξετε όποιο μοντέλο κουζίνας από τη Centro επιθυμείτε, το οποίο θα προσαρμοστεί απόλυτα στις ανάγκες του χώρου σας με την βοήθεια των εξειδικευμένων σχεδιαστών – διακοσμητών που διαθέτουν τα 24 καταστήματα της Centro σε όλη την Ελλάδα.
Centro, η καρδιά του σπιτιού σας!
Μπείτε στο www.centrokitchen.gr
Σημ: Η προσφορά δεν περιλαμβάνει τυχόν αποξήλωση της παλιάς κουζίνας.

Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού:
http://www.skaitv.gr/analytikoi-oroi-kai-proypotheseis-symmetochis-tileoptikon-diagonismon-isonskai-tvsin-2