ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ Γ.ΑΥΤΙΑ (21-22/12)

Αυτό το Σαββατοκύριακο 21/22-12 στην εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ Γ.ΑΥΤΙΑ θα έχουμε διαγωνισμό με τις παρακάτω παροχές:
Η Greco Strom, κορυφαία ελληνική εταιρία στρωμάτων και άλλων προϊόντων ύπνου, η οποία διαθέτει -όλο το Δεκέμβριο- τα εκθεσιακά κρεβάτια και στρώματά της με έκπτωση 50%, προσφέρει σε δύο ζευγάρια από ένα 3ήμερο στο Mouzaki Palace Hotel & Spa, με πλήρη διατροφή στο “Κεραμαριό”.

Το Mouzaki Palace βρίσκεται δίπλα στην πόλη των Τρικάλων και το φημισμένο Μύλο των Ξωτικών, κοντά στη Λίμνη Πλαστήρα, το Περτούλι, την Ελάτη και τα μαγευτικά Μετέωρα!

Το "Κεραμαριό" είναι χτισμένο γύρω από κορμούς πλατάνων και θεωρείται το... κορυφαίο εστιατόριο της Θεσσαλίας, ενώ τα παραμυθένια σπιτάκια του προφέρονται για μια ονειρεμένη διαμονή.

Τελος, τα Elxis Spa προσφέρουν στους νικητές δωρεάν υπηρεσίες spa για 6 μήνες, στο Radisson Blu Park Hotel στην “καρδιά” της Αθήνας ή άλλο συνεργαζόμενο ξενοδοχείο της εταιρίας ανά την Ελλάδα, ενώ η ελληνική εταιρία αθλητικών ρούχων Body Move προσφέρει από μία δωροεπιταγή των 100 ευρώ σε κάθε ζευγάρι και τα καταστήματα οπτικών Occhio Παπαβασιλείου από ένα επώνυμο ζευγάρι γυαλιών ηλίου αξίας έως 150 ευρώ!

Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού:
http://www.skaitv.gr/analytikoi-oroi-kai-proypotheseis-symmetochis-tileoptikon-diagonismon-isonskai-tvsin-2