BBQ Stories | Ελασσόνα - 10/04/2022

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, επισκέπτεται την Ελασσόνα, για άλλο ένα λαχταριστό bbq story.

Στην Ελασσόνα, μία κατ' εξοχήν κτηνοτροφική επαρχία, όπου όλοι διεκδικούν τον τίτλο του «καλύτερου ψήστη», ο Αλέξανδρος, συναντά τον Βασίλη, τον Ραφαήλ και τον Δημήτρη, σηκώνουν τα μανίκια και επιδίδονται σε σκληρές κτηνοτροφικές δουλειές. Η ανταμοιβή τους για τη σκληρή δουλειά; Ένα μαγικό μέρος με ποτάμι και γεφύρι και ζουμερά «Αρνίσια Παϊδάκια με σκορδολέμονο και μυρωδικά», τα οποία ψήνουν επιτόπου στο υπαίθριο bbq που στήνουν. Το φαγητό συνοδεύεται με τραγούδι και χορό από παραδοσιακή ορχήστρα της περιοχής.

Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος πηγαίνει στο χωριό Τσαριτσάνη, όπου με μια τοπική ομάδα επιδίδεται σε τρέξιμο βουνού στα ορεινά μονοπάτια της περιοχής. Στο τέλος της διαδρομής, τους περιμένει μία μεγάλη παρέα αλλά και απολαυστικά «Τυλιχτά Σουβλάκια με Σάλτσα Μουστάρδας» δίπλα στον Ελασσονίτη ποταμό.

Στο τέλος, μαζί με τους ντόπιους, σε ένα εκπληκτικό τοπίο, κοντά στο χωριό Δρυμός, κάνουν πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς "παρά πέντε", μία δραστηριότητα που ενθουσιάζει τον Αλέξανδρο.

Το BBQ Stories κάθε Κυριακή παίρνει τους δρόμους, τα βουνά και τα λαγκάδια αναζητώντας την περιπέτεια και μία ακόμη ευκαιρία για καλή παρέα και καλό φαγητό.

#BBQStories

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ