BBQ Stories | Ιωάννινα - 29/05/2022

Tο BBQ Stories επισκέπτεται μία από τις πιο όμορφες παραλίμνιες πόλεις της Ελλάδας, τα Ιωάννινα. Τα πάντα σ’ αυτή την πόλη έχουν να κάνουν με την “ενέργεια” της λίμνης που την αισθάνεσαι αμέσως, γι’ αυτό και ο Αλέξανδρος θα στήσει το bbq στις όχθες της.

Πρώτα όμως βολτάρει στην πόλη και "τραβάει κουπί" μαζί με τον Γιαννιώτη πρωταθλητή κωπηλασίας Γιάννη Τσίλη. Μετά την προπόνηση, η ψησταριά ανάβει και ο Αλέξανδρος ετοιμάζει για την παρέα «Rib eye Μοσχίδας με γιαννιώτικη αλευρόπιτα, ψητές καυτερές πιπεριές και ψητές τομάτες».

Μετά από ένα απολαυστικό γεύμα, ο chef αποφασίζει να δοκιμάσει την τύχη του και στην τοξοβολία. Η τύχη τον ευνοεί και μετά από επιτυχημένες βολές, η συνέχεια έχει αρώματα και γεύσεις που ανακατεύονται γλυκά στο bbq και φίλους που απολαμβάνουν παρέα «Αρνί καρέ ψητό με δυόσμο και κοπανισμένη με φέτα». Η μέρα ολοκληρώνεται με ψάρεμα στη λίμνη Παμβώτιδα με τα υπέροχα χρώματα και κουβέντα με ντόπιους που έχουν να μοιραστούν όμορφες ιστορίες.

Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να ταξιδεύεις, να γνωρίζεις νέους ανθρώπους και να απολαμβάνεις νόστιμο καλομαγειρεμένο φαγητό. Το bbq μένει πάντα σε κατάσταση ετοιμότητας, περιμένοντας να στηθεί στον επόμενο προορισμό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ