Chef στον Αέρα - 31/01/2011

Το θέμα της πρώτης ημέρας της εβδομάδας είναι «νέες υφές και νέες γεύσεις στην κουζίνα». Ο σεφ του εστιατορίου «Hytra» Νίκος Καραθάνος μαθαίνει στους τηλεθεατές πως θα μαγειρέψουν ένα φιλέτο σκουμπρί χωρίς φωτιά, κάνει ένα παιχνίδι γεύσεων με βάση τα μαυρομάτικα φασόλια και μας δίνει τη συνταγή για ένα ξεχωριστό κανταϊφι με σαντιγί μαστίχας και φουντούκι σε καραμέλα. Η Ελένη στη στήλη της Δευτέρας «μην ξοδεύεσαι» φτιάχνει αμύγδαλα καπνιστά με μπαχαρικά - ένα σνακ γεμάτο γεύση και αρώματα