Γλυκές Αλχημείες - 09/02/2014

O Στέλιος Παρλιάρος συνεχίζει με τον δημοσιογράφο και αγαπημένο του φίλο Γιώργο Παπαδάκη, να αποκαλύπτουν με δεξιοτεχνία και χιούμορ τις νέες, πικάντικες τάσεις στην ζαχαροπλαστική! Ο αγαπημένος μπακλαβάς του Γιώργου αρωματίζεται με λουίζα, γλυκάνισο, κάρδαμο και μοσχοκάρυδο και παίρνει σχεδόν... ερωτική διάσταση με την προσθήκη πιπεριών και σιροπιού. Οι σοκολάτες λιώνουν και ενώνονται με φρούτα και πολύχρωμους κόκκους πιπεριών και δημιουργούν ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα απόλαυσης. Γλυκά γεμάτα ένταση και αρώματα, που διεγείρουν τις αισθήσεις, σχολιάζονται με ξεκαρδιστικές ατάκες που επιβάλλουν «πιπέρι στο στόμα».