Γλυκές Αλχημείες - 27/04/2014

Γλυκά με ρούμι, καφέ και μαστίχα, εύκολα και με εξαιρετική εμφάνιση μας παρουσιάζει ο Στέλιος Παρλιάρος! Για αρχή ο Στέλιος Παρλιάρος φτιάχνει τιραμισού. Το γνωστότερο ιταλικό επιδόρπιο! Φτιάχνει τα δικά του σαβαγιάρ, μια υπέροχη κρέμα και σος από καφέ. Στήνει και σερβίρει αμέσως, πετυχαίνοντας έτσι ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια ο Στέλιος ετοιμάζει γλυκό σαλάμι με σοκολάτα γάλακτος και άρωμα από μαύρο ρούμι. Κλασσικό και αγαπημένο, με σοκολάτα γάλακτος και με μπισκότα πτιμπέρ, αρωματισμένα με ρούμι. Φυσικά ο Στέλιος δείχνει και μια παραλλαγή της συνταγής με ξύσμα από πορτοκάλι έτσι ώστε να μπορούν να τη γευτούν και τα παιδιά. Για το τέλος ετοιμάζει μια ελαφριά σαρλότ με σιροπιασμένο ψωμί και κρέμα με άρωμα μαστίχας.