Γλυκές Αλχημείες - 15/11/2014

Τρεις συνταγές που θα συνοδεύσουν το τσάι προτείνει ο Στέλιος Παρλιάρος! Μηλόπιτα με βάση από ζύμη μπρυζέ και πλούσια γέμιση που περιλαμβάνει μήλο με καρύδια, γλυκαίνει με σταφίδες και εμπλουτίζεται με άρωμα κανέλας. Το σπιτικό παγωτό καϊμάκι, δένει και απογειώνει το γευστικό αποτέλεσμα. Μπισκότα με σταγόνες σοκολάτας, αγαπημένα των παιδιών και εκείνων που θέλουν να τσιμπολογούν σαν παιδιά. Βούτυρο, ελαιόλαδο και σοκολάτα συνεργάζονται για να μοσχομυρίσει το σπίτι. Και μίνι κέικ σοκολάτας που οφείλουν την υγρή υφή τους στο τριμμένο αμύγδαλο. Η μυρωδιά από ρούμι και η ντελικάτη εμφάνισή τους τα αναδεικνύουν σε ιδανικό συνοδευτικό του αφεψήματος.