Γλυκές Αλχημείες - 14/03/2015

Σε φύλλο... καταΐφι, σφολιάτας και κρούστας τυλίγεται αυτό το Σάββατο η μαεστρία του Στέλιου Παρλιάρου. Τρεις υπέροχες συνταγές που προκαλούν τη δική μας δεινότητα για να φτιάξουμε λαχταριστά γλυκά με αγαπημένα υλικά.. Τραγανά σοκολατοπιτάκια για ατομική απόλαυση με μαζική ζήτηση. Κάθε μπουκιά ξεχειλίζει από αρώματα αμυγδάλου, σοκολάτας και βουτύρου. Σκέτη απόλαυση από το φούρνο ή το τηγάνι! Τάρτα από καταΐφι με μους σοκολάτας. Νόστιμες φωλιές γεμισμένες με βελούδινη μους σοκολάτας, λιώνουν στο στόμα χαρίζοντας υπέροχη γεύση από το καλοψημένο καταΐφι και την απαλή μους. Ζαλουζί. Η βουτυράτη σφολιάτα που περικλείει στα σπλάχνα της κρέμα αμυγδάλου και γλυκόβύσσινο, θα φέρει στο τραπέζι μας τη φινέτσα της γαλλικής ζαχαροπλαστικής και μια υπέροχη ιδέα για ένα γλυκό ιδανικό για να συνοδέψει το τσάι ή τον καφέ μας.