Γλυκές Αλχημείες - 21/03/2015

Στις γλυκές μας συνήθειες παρεμβαίνει ο Στέλιος Παρλιάρος παρουσιάζοντας μια νέα, ακόμα πιο λαχταριστή, εκδοχή των αγαπημένων μας γλυκών. Διαφορετικά και αγαπημένα θα δούμε στις Γλυκέs Αλχημείες! Σιμιγδαλένιος χαλβάς, καβουρντισμένος αργά για να παραμείνει λευκός. Eμπλουτίζεται με γάλα και σερβίρεται με ξερά φρούτα αρωματισμένα με κανέλα, πορτοκάλι και βανίλια. Σπυρωτός και νόστιμος, ξυπνά αναμνήσεις και δημιουργεί ένα καινούργιο φανατικό κοινό. Τούρτα με κακάο και μπισκότα, το απόλυτο «γλυκό της μαμάς». Με σαντιγί στην κορυφή, αποκτά νέα όψη και ακόμα έναν λόγο να κατέχει τόσο υψηλή θέση στις προτιμήσεις όλων. Marble κέικ. Το κλασσικό δίχρωμο κέικ που γευτήκαμε όλοι από παιδιά κρατά την παραδοσιακή του ταυτότητα με μικρές νόστιμες παραλλαγές στη γεύση. Το ανοιχτόχρωμο μέρος του αρωματίζεται με κανέλα και το σκουρόχρωμο αναβαθμίζεται με τη χρήση της λιωμένης κουβερτούρας. Αυτό το Σάββατο ας απολαύσουμε γλυκά που μας θυμίζουν ότι καμία αγάπη δεν «παλιώνει» όταν ξέρει να ανανεώνεται!