Γλυκές Αλχημείες - 25/02/2017

Μια ανάσα πριν από τη Σαρακοστή, οι Γλυκές Αλχημείες φέρνουν μια όαση απόλαυσης μέσα στο κλίμα εγκράτειας και κατάνυξης που πρόκειται να ακολουθήσει. Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παρουσιάζει τις πιο δημιουργικές νηστίσιμες συνταγές του, που όχι μόνο δεν υστερούν σε γεύση, αλλά υπερέχουν και σε ποιότητα και σε γλύκα. Πρωταγωνιστές είναι φυσικά ο χαλβάς και το ταχίνι, τα οποία θα δούμε σε τέσσερις εκδοχές: κρέμα με χαλβά και κραμπλ ταχινιού, εντυπωσιακή τούρτα σοκολάτας με ταχίνι και χαλβά, εύκολα και τραγανά μπισκότα με ταχίνι και σουσάμι, και άλειμμα με χαλβά και ταχίνι.