Γλυκές Αλχημείες | Κέικ με σφολιάτα και μπισκότα, σαρλότ σοκολάτας και σοκολατένια τρουφάκια - 23/12/2017

Μια ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα, ο Στέλιος Παρλιάρος αναλαμβάνει το γιορτινό μας τραπέζι. Τέσσερα υπέροχα γλυκά με πλούσια γεύση και εμφάνιση άκρως εντυπωσιακή, υπόσχονται να κάνουν τους καλεσμένους σας να κάνουν “skip” την γαλοπούλα και να περάσουν κατευθείαν στο επιδόρπιο. Έχουμε και λέμε: Χριστουγεννιάτικο κέικ με σφολιάτα και μπισκότα amaretti. Δηλαδή μπισκότα πασπαλισμένα με αμυγδαλόσκονη τυλιγμένα σε αφράτη σφολιάτα. Δεύτερο γλυκό, μια πανεύκολη σαρλότ σοκολάτας με τραγανά σαβαγιάρ και σοκολάτα 70% κακάο στολισμένη με φύλλα τζαντούγιας, μπουκιά και αμαρτία! Τρίτο στη σειρά, λαχταριστά σοκολατένια τρουφάκια με κάστανα. Όσοι αγαπάτε το κάστανο θα τα λατρέψετε! Τελευταίο γλυκό αλλά εξίσου υπέροχο, η αφράτη πλούσια σε πρωτεϊνη κρέμα από cottage cheese. Φτιαγμένη με παχύρρευστη κρέμα γάλακτος, που κάνει την υφή της …μαγική.
Απόλαυση για όλες τις αισθήσεις! Αυτό σημαίνει Χριστούγεννα!
Γλυκές Αλχημείες... το Σάββατο 23/12