Happy Traveller | Πήλιο - 07/01/2023

Το πρώτο Happy Traveller της νέας χρονιάς είναι χειμερινό, είναι εντός Ελλάδας και είναι στο Πήλιο. O Ευτύχης, η Ηλέκτρα και τα παιδιά ξεκινούν για το βουνό των Κενταύρων για να εξερευνήσουν τη δυτική πλευρά του, αφού στην ανατολική είχαν ταξιδέψει σε προηγούμενη σεζόν της εκπομπής.

Πρώτα κάνουν μία στάση στην αγαπημένη τους πόλη, τον Βόλο, όπου συναντούν καλούς φίλους - τον Τιμολέοντα Διαμαντή και την ομάδα "Tech it serious" που τους μυούν στα μυστικά των τσιπουρομεζέδων. Στη συνέχεια ανηφορίζουν για το εμβληματικό βουνό, όπου θα μείνουν στον ψηλότερο οικισμό του, τα Χάνια.

Σ΄αυτό το ταξίδι, πηγαίνουν στο κεφαλοχώρι, τη Ζαγορά, την πανέμορφη Μακρυνίτσα και την ιστορική Δράκεια. Ανεβαίνουν στο χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου, από όπου μπορούν να δουν τον Παγασητικό Κόλπο αλλά και το Αιγαίο Πέλαγος, κάνουν snowboard και παίζουν οικογενειακώς στα χιόνια. Περπατούν σε μονοπάτια, σε βουνοπλαγιές και στα γραφικά σοκάκια των παραδοσιακών πετρόκτιστων οικισμών. Μιλούν με ντόπιους, δοκιμάζουν τοπικές γεύσεις και θαυμάζουν την απέραντη φυσική ομορφιά του βουνού που κλέβει την καρδιά κάθε ταξιδιώτη!