Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 31/08/2020
Σπαγγέτι ολικής Ναπολιταίν με τυρί | 31/08/2020

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ


2 συσκ.  ΑΠΟΦΛΟΙΩΜΕΝΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ Ή 1 ΚΙΛΟ ΦΡΕΣΚΑ

4 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

1 ΜΙΚΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ

ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΞΙΔΙ ΑΠΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ

1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΠΛΑΤΥΦΥΛΛΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΦΡΕΣΚΟ

1 ΚΛΑΔΑΚΙ ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ Ή ΘΥΜΑΡΙ  (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΗ


ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

500 ΓΡΑΜ. ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ

ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΔΑΝΙΑΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ 7 ΛΕΠΤΑ

ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΤΟ ΞΙΔΙ, ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ

ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ

 

ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 45 ΛΕΠΤΑ

 

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ 2 -3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ  ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΔΑΝΙΑΣ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ