Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 01/09/2020
Μπιφτέκια αφράτα γεμιστά με τυρί | 01/09/2020

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ

1 ΚΙΛΟ ΚΙΜΑΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟΣ

2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ

2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ

3 ΦΕΤΕΣ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ

2 κ.σ. ΚΟΚΚΙΝΟ ΞΙΔΙ
2 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

1 κ.σ. ΡΙΓΑΝΗ

ΤΥΡΙ  HAVARTI

ΑΛΑΤΙ

ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ

8 ΠΑΤΑΤΕΣ

1 κ.σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

1 κ.σ. ΡΙΓΑΝΗ

ΧΥΜΟΣ ΑΠΟ 2 ΛΕΜΟΝΙΑ

½ φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

2 φλ. ΝΕΡΟ

ΑΛΑΤΙ

ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ



ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΥΔΩΝΑΤΕΣ Ή ΣΕ ΦΕΤΕΣ

 

ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ

ΤΙΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ

ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 200ο C

 

ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: 1 ΩΡΑ

 

ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΚΙΜΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΡΙΓΑΝΗ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΞΙΔΙ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.

ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ

ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ 10 Ή 12 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΤΥΡΙ TA ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ

 

ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: 30 ΛΕΠΤΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ