Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 01/09/2020
Σαλάτα με σταφύλια, μπλε τυρί & προσούτο | 01/09/2020
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ
2 ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΡΟΥΛΙΟΥ
1 ΣΑΛΑΤΑ
ΛΙΓΗ ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ
100 γρ. ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
50 γρ. CASTELLO DANABLU
4 ΦΕΤΕΣ PROSCIOUTTO
2 κ.σ. ΦΙΛΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
1 φλ. ΡΟΓΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ
2 κ.σ. ΞΙΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ
4 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΠΕΤΙΜΕΖΙ Ή ΣΥΚΟΜΕΛΙ
ΑΛΑΤΙ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΧΟΝΤΡΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ CASTELLO DANABLU ΣΕ ΤΡΙΜΜΑΤΑ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ PROSCIOUTO
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ, ΤΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΙΜΕΖΙ
ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ