Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 02/09/2020
Γλυκό σταφύλι με επιδόρπιο γάλακτος | 02/09/2020

ΥΛΙΚΑ
1
κιλό ΣΤΑΦΥΛΙ

½ κιλό ΖΑΧΑΡΗ

1 φλ.ΝΕΡΟ

1ΚΛΩΝΑΡΙ ΑΡΜΠΑΡΟΡΙΖΑ

ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΛΕΜΟΝΙ  
200 γρ. ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ

  • συσκ. ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ


ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ 6΄- 7΄

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ

ΞΑΦΡΙΖΟΥΜΕ

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΝΑ ΔΕΣΕΙ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ

ΤΗΝ ΑΡΜΠΑΡΟΡΙΖΑ

ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ

ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ

ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 10΄ ΣΤΟΥΣ 200Ο C

 

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ


ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΦΕΙΡΕΜΑΤΟΣ 45 ΛΕΠΤΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ