Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 03/09/2020
Cheesecake πραλίνα

ΥΛΙΚΑ

325 γρ. ΜΠΙΣΚΟΤΑ DIGESTIVE

120 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ

450 γρ. ΠΡΑΛΙΝΑ

600 γρ. ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

2 κ.σ. ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ

2 κ.σ. ΠΡΑΛΙΝΑ

2-3 κ.σ. ΓΑΛΑ ΖΕΣΤΟ

ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ

 

 

 

ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ

ΑΛΕΘΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΧΤΥΠΑΜΕ ΞΑΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ

2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΠΡΑΛΙΝΑ

ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ 22 ΕΚ.

ΠΑΓΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 10΄

 

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΛΙΝΑ

ANAKATEYOYME

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ

ΙΣΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

ΠΑΓΩΝΟΥΜΕ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ

ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΛΙΝΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΓΑΛΑ

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ

ΞΕΦΟΡΜΑΡΟΥΜΕ

ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΛΙΝΑ

ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ

 

ΧΡΟΝΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ 4-5 ΩΡΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ