Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 03/09/2020
Παριανή κολοκυθόπιτα | 03/09/2020

ΥΛΙΚΑ

 

1.200 γρ. ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ

5 ΑΒΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ

300 γρ. ΦΕΤΑ ΣΕ ΤΡΙΜΜΑΤΑ

300 γρ. ΑΝΘΟΤΥΡΟ

160 γρ. ΦΡΥΓΑΝΙΑ

2 κ.σ. ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

2 κ.σ. ΔΥΟΣΜΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

5-6 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥΣ

1/4 φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ

ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

 

 

ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ

ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 15΄

ΣΤΙΒΟΥΜΕ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΛ

ΑΒΓΑ

ΤΥΡΙΑ

ΦΡΥΓΑΝΙΑ

 ΑΝΗΘΟ

 ΔΥΟΣΜΟ

ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ

ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ

ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 170ο C

 

ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ 40 – 45 ΛΕΠΤΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ