ΥΛΙΚΑ
8 ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ ΜΟΣΧΑΡΙ (ΤΡΑΝΣ Ή ΚΙΛΟΤΟ)
8 ΦΕΤΕΣ HAVARTI
ΦΡΕΣΚΟ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ
ΦΡΕΣΚΟ ΘΥΜΑΡΙ
2 κ.σ. ΑΛΕΥΡΙ
2 κ.σ. ΒΟΥΤΥΡΟ
1 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
1 ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΟ
2 κ.σ. ΚΟΝΙΑΚ
1/2 φλ. ΖΩΜΟΣ ΒΟΔΙΝΟΥ
ΑΛΑΤΙ
ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
2 κ.σ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ
1 κ.σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΕΜΟΝΙ
ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ BABY ΚΑΡΟΤΑ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ
ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΜΟΣΧΑΡΙ
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΘΥΜΑΡΙ Ή ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ
ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΤΥΡΙ HAVARTI
ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΣΦΙΧΤΟ ΡΟΛΟ
ΣΤΕΡΕΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ
ΠΑΝΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΛΕΥΡΙ
ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΡΟΔΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΡΟΛΑ ΓΙΑ 6΄- 7΄
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ
ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ 1΄ΑΚΟΜΑ
ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ
ΖΩΜΟ
ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΟ
ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 10΄
ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ
ΓΙΑΟΥΡΤΙ
ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
ΛΕΜΟΝΙ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΡΟΛΑΚΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΑ
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΨΗΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 35 ΛΕΠΤΑ