Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 04/09/2020
Μους μάνγκο

ΥΛΙΚΑ

1 ΚΕΣΕΔΑΚΙ  (200 γρ.) ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ 2% ΛΙΠΑΡΑ

200 ml ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 36 % ΛΙΠΑΡΑ

2 ΩΡΙΜΑ ΜΑΝΓΚΟ

2 κ.σ. ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ ΣΤΕΒΙΑ Ή ΆΛΛΟ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΟ

3 ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ (Χ 2 γρ.)

ΦΕΤΕΣ ΜΑΝΓΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ

 

 

ΒΥΘΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΣΕ ΝΕΡΟ

ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΓΚΟ

ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ

ΤΑ ΜΑΝΓΚΟ

ΤΗ ΣΤΕΒΙΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΣΑΝΤΙΓΙ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΦΡΟΥΤΟΥ

ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ 5 ΠΟΤΗΡΙΑ

ΠΑΓΩΝΟΥΜΕ

ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΝΓΚΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ