Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 07/09/2020
Κριθαρότο με γαρίδες
500 γρ. ΓΑΡΙΔΕΣ
50 γρ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΚΑΡΟΤΟ
1 ΚΟΛΟΚΥΘΙ
1 ΦΙΝΟΚΙΟ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
100 ml ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
400 γρ. ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
500 γρ. ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ
ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ
1 ½ λίτρο BISQUE ΓΑΡΙΔΑΣ Ή ΑΛΛΟΣ ΖΩΜΟΣ
100 γρ. ΤΥΡΙ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ
ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ 2΄
ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ
ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΖΕΣΤΕΣ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΗ BISQUE
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 15΄
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟ
ΤΟ ΜΙΞ ΤΥΡΙΩΝ
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ