Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 07/09/2020
Πανακότα με φρούτα

ΥΛΙΚΑ 
500 ml   ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 36%

500 γρ.   ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

1/2 φλ. ΖΑΧΑΡΗ

7 ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ  (x 2 γρ.)

ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

1 κ. γλ. ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ  ή 1 ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙ ΒΑΝΙΛΙΑΣ

ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

 

 

ΜΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

ΣΕ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΡΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ  ΜΙΣΗ ΚΡΕΜΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ

ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ

ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ

ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ

ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ  

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ  ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΚΡΕΜΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΜΙΓΜΑ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΞΥΣΜΑ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΤΗΡΙΑ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΒΡΑΣΗ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΞΥΣΜΑ

ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ

ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΚΟΤΑ

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ

 

ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ: 2 ΩΡΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ