Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 08/09/2020
Κρέπα με κοτόπουλο και μοτσαρέλα

ΚΡΕΠΕΣ ΑΛΜΥΡΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ  

 

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΕΠΕΣ

2 ΑΒΓΑ

1 φλ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

1 ΠΡΕΖΑ ΖΑΧΑΡΗ

1/4 κ.γλ. ΑΛΑΤΙ

φλ. ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ

2 κ.σ. ΒΟΥΤΥΡΟ   

ΒΟΥΤΥΡΟ   (ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ)

 

ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕ ΣΥΡΜΑ

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ

ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ  ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ  ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ

ANAKINOYME  ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΧΗΜΑ  Η ΚΡΕΠΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΩΡΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΦΙΧΤΕΣ

1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

2 ΛΑΪΜ

3 κ.σ. ΦΡΕΣΚΟ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ

1 ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ

3 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

2 ΦΙΛΕΤΑ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟY

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ

2 ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

1 φλ. ΤΡΙΜΜΕΝΗ   MOZZARELLA

1 ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ



 

ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΚΡΕΜΜΥΔΙ

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

ΡΟΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ

ΚΡΕΜΜΥΔΙ

ΠΙΠΕΡΙΕΣ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

 

ΣΕ ΜΠΟΛ ΡΙΧΝΟΥΜΕ TH ΝΤΟΜΑΤΑ

ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

ΞΥΣΜΑ ΚΑΙ ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΛΑΪΜ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΠΑ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ   MOZZARELLA

ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ

 ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ   MOZZARELLA

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΡΕΠΑ

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ

ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΥΜΕ

ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ

ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ