ΚΡΕΠΕΣ ΑΛΜΥΡΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΕΠΕΣ
2 ΑΒΓΑ
1 φλ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
1 ΠΡΕΖΑ ΖΑΧΑΡΗ
1/4 κ.γλ. ΑΛΑΤΙ
1¼ φλ. ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ
2 κ.σ. ΒΟΥΤΥΡΟ
ΒΟΥΤΥΡΟ (ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ)
ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕ ΣΥΡΜΑ
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ
ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ
ANAKINOYME ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΧΗΜΑ Η ΚΡΕΠΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΩΡΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΦΙΧΤΕΣ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 ΛΑΪΜ
3 κ.σ. ΦΡΕΣΚΟ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ
1 ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
3 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 ΦΙΛΕΤΑ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟY
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
2 ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
1 φλ. ΤΡΙΜΜΕΝΗ MOZZARELLA
1 ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
ΚΡΕΜΜΥΔΙ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
ΡΟΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ
ΚΡΕΜΜΥΔΙ
ΠΙΠΕΡΙΕΣ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
ΣΕ ΜΠΟΛ ΡΙΧΝΟΥΜΕ TH ΝΤΟΜΑΤΑ
ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ
ΞΥΣΜΑ ΚΑΙ ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΛΑΪΜ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΠΑ
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ MOZZARELLA
ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ MOZZARELLA
ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΡΕΠΑ
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ
ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΥΜΕ
ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ