Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 09/09/2020
Κέικ βανίλια-σοκολάτα

ΥΛΙΚΑ

250 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ
  

200 γρ. ΖΑΧΑΡΗ

5 ΑΒΓΑ

1 ΒΑΝΙΛΙΑ

1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ

250 γρ. ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ

40γρ. ΚΑΚΑΟ

60γρ. ΓΑΛΑ

ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ   ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΜΑ


ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ – ΕΝΑ ΤΑ ΑΒΓΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ

ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΙΓΜΑ

ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ

ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΑΟ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΙΓΜΑ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ

ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ

ΙΣΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 175Ο C ΓΙΑ 1 ΩΡΑ

ΞΕΦΟΡΜΡΟΥΜΕ

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ

 

ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: 1 ΩΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ