Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 10/09/2020
Μελιτζάνες παπουτσάκια

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ


4 ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΦΛΑΣΚΕΣ

ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΛΙΓΟ ΘΥΜΑΡΙ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ


ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΙΜΑ

 

1/2 κιλό ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ

4 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ

1 ΚΑΡΟΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ

1 κ.σ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

1 ΠΡΕΖΑ ΖΑΧΑΡΗ

1/4 φλ. ΚΟΝΙΑΚ

2 ΦΡΕΣΚΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

1 ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΟ

1/2 ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΑΣ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

 

ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ

 

2 κ.σ. ΑΛΕΥΡΙ

2 κ.σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK

1/2 λίτρο ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ

1 ΑΒΓΟ

ΠΙΠΕΡΙ

ΑΛΑΤΙ

2 ΠΡΕΖΕΣ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ

½ φλ.   MOZZARELLA

½ φλ. ΤΥΡΙ   HAVARTI




ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ

 

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ

ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ

ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΜΑΡΙΝΑ

ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ

ΛΙΓΟ ΘΥΜΑΡΙ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 30΄

 

ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ  30 ΛΕΠΤΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΙΜΑ

ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ

ΚΡΕΜΜΥΔΙ

ΣΚΟΡΔΟ

ΚΑΡΟΤΟ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ

ΠΕΛΤΕ

ΖΑΧΑΡΗ

ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΝΙΑΚ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ

ΑΡΩΜΑΤΙΖΟΥΜΕ

ΔΑΦΝΗ

ΚΑΝΕΛΑ

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 15΄ – 20΄

 

 

ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 15 – 20 ΛΕΠΤΑ

 

ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ

ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ   

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΓΙΑ 2΄

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ

ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ

ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ

ΑΒΓΟ

ΤΥΡΙ

 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 35΄- 40΄ ΣΤΟΥΣ 180ο C

 

ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: 35 – 40 ΛΕΠΤΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ