ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ
4 ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΦΛΑΣΚΕΣ
ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΛΙΓΟ ΘΥΜΑΡΙ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΙΜΑ
1/2 κιλό ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
4 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
1 ΚΑΡΟΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
1 κ.σ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
1 ΠΡΕΖΑ ΖΑΧΑΡΗ
1/4 φλ. ΚΟΝΙΑΚ
2 ΦΡΕΣΚΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
1 ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΟ
1/2 ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΑΣ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ
2 κ.σ. ΑΛΕΥΡΙ
2 κ.σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
1/2 λίτρο ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ
1 ΑΒΓΟ
ΠΙΠΕΡΙ
ΑΛΑΤΙ
2 ΠΡΕΖΕΣ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
½ φλ. MOZZARELLA
½ φλ. ΤΥΡΙ HAVARTI
ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ
ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ
ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΜΑΡΙΝΑ
ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
ΛΙΓΟ ΘΥΜΑΡΙ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 30΄
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ 30 ΛΕΠΤΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΙΜΑ
ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ
ΚΡΕΜΜΥΔΙ
ΣΚΟΡΔΟ
ΚΑΡΟΤΟ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ
ΠΕΛΤΕ
ΖΑΧΑΡΗ
ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΝΙΑΚ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ
ΑΡΩΜΑΤΙΖΟΥΜΕ
ΔΑΦΝΗ
ΚΑΝΕΛΑ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 15΄ – 20΄
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 15 – 20 ΛΕΠΤΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ
ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΓΙΑ 2΄
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ
ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ
ΑΒΓΟ
ΤΥΡΙ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 35΄- 40΄ ΣΤΟΥΣ 180ο C
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: 35 – 40 ΛΕΠΤΑ