Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 11/09/2020
Κοτόπουλο λεμονάτο με βουτυράτο πουρέ

YΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

1.500 γρ. ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

4 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ

1 ΜΕΤΡΙΟ ΚΑΡΟΤΟ

1/2 ΚΡΕΜΜΥΔΙ

1 /2 φλ. ΛΕΥΚΟ ΞΗΡΟ ΚΡΑΣΙ

1 ΚΥΒΟ ΚΟΤΑΣ

1 ΠΡΕΖΑ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ

ΑΛΑΤΙ

ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ

1 κ.σ. ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ

ΧΥΜΟΣ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ

       

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ

1 κιλό ΠΑΤΑΤΕΣ

60 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK

60 γρ.   ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

2-3 κ.σ. ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ

 

ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

 

ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΡΟΔΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΤΡΙΒΟΥΜΕ TO ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ

ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΟ ΚΟΤΑΣ

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ

ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥEΡ ΜΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΑΡΟΛΑ

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΠΥΚΝΩΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ

 

ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 30 ΛΕΠΤΑ

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ ΠΑΤΑΤΑΣ

 

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ

ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΒΡΑΣΗ

ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ

ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ   

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ   ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

ΣΠΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΕ ΠΟΥΡΕ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΒΟΥΤΥΡΟ – ΚΡΕΜΑΣ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ

 

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ