Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 15/09/2020
Πράσα ογκρατέν

ΥΛΙΚΑ

8 ΠΡΑΣΑ

8 ΦΕΤΕΣ ΖΑΜΠΟΝ

4 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ

2 ΚΑΡΟΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ

2 φλ. ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ

2 κ.σ. ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΕΡ

1 κ.σ. ΒΟΥΤΥΡΟ

ΛΙΓΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ

ΑΛΑΤΙ

150 γρ. ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ

 

ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΣΑ

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΑ

ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ

ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ

ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ

ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΑ

ΤΑ ΚΡΥΩΝΟΥΜΕ

ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΖΑΜΠΟΝ 

 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΕΝΟΣ ΠΥΡΙΜΑΧΟΥ ΣΚΕΥΟΥΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΑ

ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ME TA ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ

TA ΚΑΡΟΤΑ

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ  ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΕΜΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 20΄- 25΄ΣΤΟΥΣ 180ο C

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ

 

ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ: 20 – 25 ΛΕΠΤΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ