Ώρα Για Φαγητό με την Αργυρώ - 16/09/2020
Banana bread

ΥΛΙΚΑ


125 γρ. ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ 

200 γρ. ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ Ή ΜΑΥΡΗ

2 ΑΒΓΑ

1 κ.γλ. ΥΓΡΗ ΒΑΝΙΛΙΑ

1/2 κ.γλ. ΚΑΝΕΛΑ

220 γρ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

1 κ.γλ. ΣΟΔΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1/3 κ.γλ. ΑΛΑΤΙ

200 γρ. ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ PROTEIN
3-4 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

3 ΜΕΤΡΙΕΣ ΩΡΙΜΕΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ

100 γρ. ΚΑΡΥΔΙΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ




ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ  

ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΗ ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ

ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΣΤΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
PROTEIN

ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΡΗ ΒΑΝΙΛΙΑ

ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ

ΤΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ PROTEIN

ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ

ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ

ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ

ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ

ΞΕΦΟΡΜΑΡΟΥΜΕ

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ

 

ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ: 1ΩΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ