ΥΛΙΚΑ
125 γρ. ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
200 γρ. ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ Ή ΜΑΥΡΗ
2 ΑΒΓΑ
1 κ.γλ. ΥΓΡΗ ΒΑΝΙΛΙΑ
1/2 κ.γλ. ΚΑΝΕΛΑ
220 γρ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
1 κ.γλ. ΣΟΔΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
1/3 κ.γλ. ΑΛΑΤΙ
200 γρ. ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ PROTEIN
3-4 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
3 ΜΕΤΡΙΕΣ ΩΡΙΜΕΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ
100 γρ. ΚΑΡΥΔΙΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ
ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΗ ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΣΤΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ PROTEIN
ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΡΗ ΒΑΝΙΛΙΑ
ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ
ΤΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ PROTEIN
ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ
ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ
ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ
ΞΕΦΟΡΜΑΡΟΥΜΕ
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ
ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ: 1ΩΡΑ